New Lounge area at the Max-Planck-Institute for Biochemistry in Martinsried

Bauteil_AD_Loungebereich_1.jpg Bauteil_AD_Loungebereich_4.jpg Bauteil_AD_Loungebereich_5.jpg Bauteil_AD_Loungebereich_2.jpg

Kai Otto Architekten upgraded the design of the staircase at the so called “small star” on the site of Max-Planck-Institute for Biochemistry and has created a pleasant relaxing area for recreational and communicational purposes for the employees of all units of this building. A relaxed décor of the seating chairs, special lighting concept and a separation from the staircase is upgrading the spot.

New Lounge area at the Max-Planck-Institute for Biochemistry in Martinsried

Structural alteration and redevelopment

Client:
Max-Planck-Gesellschaft, Munich

Interior Designer:
Kai Otto Architekten